søndag 10. juni 2012

Den bluferdige kvinne anno 2012


Det finnes faktiske bluferdige kvinner, også i Det Herrens År 2012. Til sammenligning med de bluferdige kvinner anno attenhundreogdentid er de vel heller å regne som frigjorte, frimodige og til tider bent fram vågale, men tidene har endret seg, og det samme har bluferdigheten. Like fullt finnes den.

Den bluferdige kvinne går gjerne med utringede topper, men ikke lenger ned enn der man aner at bryst går over i bryster. Hvis hun viser mer, har hun rett og slett vært uheldig. Hun går ikke med kortere skjørt enn at hun kan bøye seg og plukke opp nøklene sine fra bakken, uten å behøve å tenke etter hva slags truse hun tok på seg om morgenen. Hun er i stand til å rødme dypt i visse situasjoner, og hun snakker helst ikke om sex, så sant hun ikke føler seg ekstremt trygg, eller det er over et glass vin eller to sammen med gode venninner. Da kan den bluferdige kvinne anno 2012 overraske stort - også seg selv.

Du må ikke bli for intens ovenfor den bluferdige kvinnen. Da blir hun usikker, redd for at du skal krenke hennes bluferdighet og tråkke over hennes grenser. Og da trekker hun seg tilbake, for den bluferdige kvinnen trives med sin bluferdighet, og ønsker å beholde den, med verdighet.

Den bluferdige kvinne liker at lyset er av under sexakten. I det minste vil hun ha noe å dekke seg med - iallfall delvis - og hun liker å tro at hun er nesten usynlig. Hun lager ikke mer lyd enn hun må (men her kan det være store individuelle forskjeller), hun roper ikke ut navnet ditt, og hun ønsker fremfor alt ikke å snakke "dirty" under akten. Men hun nyter det like fullt, nytelse er ikke lik ord eller annen lyd - om noen villfarne menn trodde det.

Du skal sette pris på den bluferdige kvinnen, om du treffer henne. Hun har kanskje litt høyere moral enn de andre kvinnene, hun krever kanskje litt mer innsats og tålmodighet, og hun kan kanskje virke avvisende til tider. Men husk at det er ikke deg hun avviser, hun klamrer seg bare til bluferdigheten sin, fordi den gir henne trygghet, og lar henne føle at hun har kontroll over hva som skjer med henne.

Bluferdighet er ingen mangel, men kanskje heller en mangelvare, i våre tider.

2 kommentarer:

  1. Denne var ikkje så dum, Kjerstin!

    SvarSlett
  2. Takk for det, Monica! Hyggelig med tilbakemelding, særlig når den er positiv. :-)

    SvarSlett